1932 bildades Revlon mitt under den stora depressionen, som var den stora ekonomiska krisen som härskade på 1930-talet. Under denna period var Revlon en symbol för mod och integritet, och det var något som saknades i krisen. Bröderna Charles och Joseph Revson ändrade tillsammans med kemikern CR Lachman skönhetsindustrin med sina innovativa idéer.

”För läppar och naglar …”

Revlons allra första produkt var nagellacket, vars flerfärgade nyanser visades på kvinnors fingertoppar, inklusive på omslaget till Vogue. En kreation som gör Revlon iögonfallande och skiljer sig från andra märken, dess oöverträffade produktion, som använder pigment snarare än färgämnen. På 1950-talet lanserade Revlon sin kampanj ”Fire & Ice för läppar och matchande naglar”. Denna kampanj hade ett positivt budskap. Budskapet var att varje kvinna kan vara lika vacker och förtrollande som berömda Hollywood skådespelerskor och stjärnor.

Genom decennierna har företaget utvecklat nya produkter, som huvudsakligen består av ansikts och ögonmakeup och senare schampo, olika hårbehandlingar, dofter, hårfärgningsmedel, nagellack och andra skönhetsprodukter.

Revlon’s revolutionerande nagellack anses vara en basprodukt från vilken alla andra nagelvårdsprodukter härstammar. Nagellacken finns i olika nyanser och färger. Liksom hår och hud, är naglar också mottagliga för vardagligt slitage, vanligen på grund av svåra miljöförhållanden, hård tvål eller brist på vård. Revlon nagellack är så mycket mer än nageldekoration; En annan anledning till att Revlon nagellack har blivit så populär är också dess närande egenskaper. Revlon har en extra förmåga att dölja ojämnheter, förhindra missfärgning och göra läpparna vackra, friska och glänsande. Revlon’s ShadeLock Technology och Chip Defiant Formula ger också smidiga och starka naglar.

Få uppmärksamhet

Under årens lopp har Revlon främjat alla sina kunders skönhet och visat sin kreativitet på världsscenen. Revlons Super Lustrous läppstift vars sofistikerade nyanser ger läpparna sensualitet och vårdar bärarens ansikte på ett attraktivt sätt, är en fantastisk läppstift. Men det är bara en droppe i havet jämfört med alla andra fördelar som du får när du använder Revlon. Revlon läppstift innehåller vitaminer, avokadoolja och abyssinian olja och närar och definierar dina läppar på bästa sätt. Revlon gör att du sticker ut från mängden.

Kämpa för det du tror på

En av Revlons ambitioner är att ge oss en känsla av frihet och en dröm om att förändra världen till det bättre – i det stor och i det små. Makeup är ett sätt en modern kvinna kan avslöja hennes sanna natur, personlighet och kvinnlig styrka på och detta hjälper henne med att förverkliga sina drömmar.

Revlons Live Boldly är ett fantastiskt hudvårdsprodukt. ColorStay Foundation skyddar mot solstrålar och ger bra täckning, komfort och lätthet.

Revlon har också många ansiktsprodukter som vårdar ansiktshuden och ger dig ett vackert ansikte.

Youthfx Fill + Blur Concealer gör ansiktet smidigt och perfekt, medan Colorstay Creme Eye Shadow elegant framhäver dina ögon. Photoready Kajal Eye Pencil förbättrar ögon linjen och ger ett vackert ansikte. Mascara Dramatic Definition framhäver dina ögonfransar. Revlons många skapelser kommer sannolikt att överträffa allas förväntningar.

Många olika dofter

Revlon har också skapat en hel del dofter. 1973 skapade Revlon doften Charlie, som blev den mest populära doften i världen. Charlie Blue är en tidlös parfym för kvinnor vars underbara blandning av frodiga blommor, jasmin, ros och sandelträ ger en speciell feminin touch.

Två decennier senare skapade de en något annorlunda parfym, som heter Charlie White. Den doftar av violett, persika, jasmin, lilja, vattenmelon och ros och sprider söta och saftiga nyanser och skapar uppmärksamhet.

Det är en svår uppgift att nämna alla produkter som tillverkas av Revlon. Deras kvalitet är överlägsen, eftersom Charles Revson kräver perfektion. Revlons ikoniska inflytande handlar inte bara om kosmetika och intensitet av färger, det handlar faktiskt om mycket mer än det. Varje läppstift, ögonskugga och nagellack är ett uttryck för din egen individualitet. En kvinna med ett vårdat utseende och en stark självkänsla är alltid värd att beundra.

Hälsningar från Bilablau.