Om du aldrig har haft möjlighet att resa till Spanien, men alltid varit nyfiken på om landet verkligen är kulturellt varierat, prova bara en av Loewes parfymer. Deras fantastiska dofter återspeglar den passionerade intensiteten och raffinerade sensualitet, som du hittar i Spanien, vilket får dig att tänka på de doftande öarna, de sköna gatorna, kyrkorna och de medeltida städerna. Loewes förtrollande dofter får dig dig att tänka på Spaniens antika tradition.

Loewe var ett framträdande klädmärke i 1846. Den tyske affärsman Enrique Loewe Roessberg, vars kärlek till det spanska arvet var stor, hade 1872 kommit till Spanien och sedan startade han en butik i Madrid. Detta var början på en stor historia. Trots att Loewe-bolaget huvudsakligen är känt för sina lädervaror producerar de även solglasögon, smycken, modeaccessoarer och dofter, alla säljs i butiker i 35 länder runt om i världen.

Loewes första doft var L de Loewe. Detta var utgångspunkten för verksamheten, som alla andra parfymer baserades på. Som tidigare nämnts var den varierande spanska kulturen en stor inspirationskälla för skapandet av dofterna. Liksom parfym är den spanska andan både graciös och mystisk, elegant och fylld med ingredienser som finns i naturen.

Ett varierat urval för män

Solo Loewe är ett perfekt val för moderna och dynamiska män. Den antika staden Toledo har varit den främsta inspirationskällan på grund av dess omfattande monumentala historia, som bevaras av tre olika men sammanhängande kulturer. Solo Loewe innehåller också marsipan och sandelträ. Solo Loewe är perfekt för en man som är civiliserad och elegant samtidigt.

7 magiska dofter

Den spanska traditionen och konsten kan doftas i 7 Loewe. Det är otroligt lätt att bli förförd av de sju underbara ingredienserna som är intensiva och maskulina. Denna doften är gjord för en modig man. Doften innehåller peppar, äpple, ros, lilja, neroli, rökelse och cedarblandning och har ett manligt uttryck.

7 Loewe Natural är skapad för urbana naturälskare. Den innehåller bitter apelsin, rökelse, svartpeppar, muskus, ceder och detta symboliserar människans positiva självkänsla. Doften ger mannen bättre humör och större karisma.

För dem som älskar sport

Om du gillar många fysiska aktiviteter och sport, kommer Loewe Pour Homme Sport att uppfylla alla dina förväntningar. Elegans och sports entusiasm kan gå hand i hand. Doften är perfekt för en man som är engagerad, självdisciplinerad, men fortfarande positiv. Doften innehåller grapefrukt, peppar, havsvatten och träiga noter.

Loewe parfymer består ofta av motsättningar, och detta är alltid framgångsrikt. Loewe 001 for women skapades tillsammans med den manliga motsvarigheten Loewe 001 for men. De två utgåvorna symboliserar en ny början och den oemotståndliga attraktionen mellan de två könen; Var och en av dem har sin egen unika karaktär, men deras personligheter är fortfarande perfekt ihop. 001 for women är doften som symboliserar ömhet och femininitet. Doften innehåller egyptisk jasmin, peppar och mandarin. Förpackningen av de två parfymerna är minimalistisk men konstnärligt utformad: den kan öppnas på sidan som en bok eller ett smyckeskrin som innehåller LOEWE-logotypen och namnet på parfym.

En doft med en magisk aura

Om en parfym var en människa skulle Aura Loewe vara en person fylld med energi och entusiasm. Loewes dofter innehåller nyanser av läder och hallon och symboliserar en kvinna med attityd, energi och feminin vitalitet. Med dessa dofterna vet du aldrig vad du får, och det är det mysteriet som gör det så spännande.

Ett annat stolt medlem av Loewe doftfamiljen är Agua de Loewe Mar de Colar, som är en doft som symboliserar äventyr och får dig att tänka på att segla på Stilla havet mot Stora korallrev. Denna parfym är en inbjudan till spännande äventyr på havet där du kan njuta av alla naturens skönheter och utforska de uppfriskande korallerna. Doften passar både kvinnor och män.

Loewe dofter innehåller många olika blommor, aromatiska örter, frukter, kryddor och träd noter. Dessa har blandats för att bilda underbara dofter. Loewe har också lyckats hylla Spanien på ett tilltalande sätt. Deras parfymflaskor har också en bra design som inte heller saknar kvalitet. Med material som metall, kristall, läder, trä och guld är det verkligen inte en utmaning att presentera en Loewe doft på det mest lyxiga sättet. Det är inte konstigt att det ofta hävdas att Loewes dofter inte bara luktar fantastiskt men också presenteras i underbara flaskor.

Hälsningar från Bilablau.