Att ha en bra brödrost i ditt hem har på något sätt blivit obligatorisk nuförtiden och kök som saknar en brödrost, saknar verkligen något. Det finns olika slags brödrostar på marknaden, och det gör att alla kan få möjligheten att smaka grillade smörgåsar, som smakar fantastisk. Vi rekommenderar starkt, att du försöker alla prioritera att välja vår utvalda Sandwich Brödrost lanserad av Tristar företaget.

Utan att överdriva är denna brödrost märkbart överlägsen när det kommer till liknande apparater, i förhållanden till att göra de mest välsmakande grillade smörgåsarna. Deras utsökta smak smälter på tungan och ger en känsla av enormt nöje och njutning.

Bortsett från många trevliga smakupplevelser, gjorda på ditt föredragna sätt, skall den moderna och smarta designen av detta Tristar-apparat inte försummas. Det tar lite utrymme på din bänk och ger dig möjlighet att placera den vart du vill tack vare sitt sladd lagringssystem. Locket är utrustat med en säkerhetslås och ett integrerat handtag, medan antislip fötterna är ansvariga för stabilitets funktionerna. Dessutom skulle du nog tycka att det moderna design av rostfritt stål, som är enormt tilltalande, gör att du stolt vill sätta den på en synlig plats i köket, istället för att gömma det i sitt köksskåp, men det är du som bestämmer platsen.

En annan viktig egenskap som betecknar denna smörgås makare som ett topnotch produkt, är dess förmåga att göra läckra smörgåsar inom mycket kort tid, utan tillsats av olja eller smör. Dessutom är det lätt att förbereda smörgåsarna; Det enda du behöver göra, är att ansluta den till eluttaget och vänta tills indikatorlamporna visar om grillen är vid rätt temperatur. Så snart smörgåsarna är ordentligt grillade, så kommer du att se toastjärnet stänga av automatiskt. Non-stick beläggningen gör det lätt att rengöra toastjärnet efteråt.

Smörgåsar - Alla älskar dom

Anledningen till att människor, globalt, älskar smörgåsar är inte svårt att upptäcka. Medan det finns tusentals olika måltider med underbara och spännande smakkombinationer och konsistenser, återgår vi på något sätt till smörgåsar. Detta är verkligen inte ett överraskande faktum med tanke på deras nästan gudomliga smak, enkel bearbetning, nostalgiska känslor som de framkallar och möjligheten att experimentera med kombinationer av oändliga ingredienser. När vi talar om olika kombination, som du enkelt kan utföra hemma med hjälp från vår favorit Sandwich Brödrost, rekommenderar vi följande recept:

O
st Toast

Den enda nackdelen som finns med ost, är man har en tendens att utveckla ett missbruk på grund av fantastiska och ljuva smak. Detta ursprungliga recept ger 9 ostsmörgåsar på 25 minuter och kräver:

– 18 skivor bröd

– 60 g smör

– 9 skivor cheddarost

 

Metod

– Bred lite smör på den ena sidan av d 9 skivor bröd och lägg osten på varje skiva bröd. – Smör sedan de övriga 9 skivor bröd och lägg den smörade delen nedåt ovanpå osten.

– Skär varje smörgås i halvor och baka dom i Toastjärnet. Ta ut dom, när apparatet automatiskt stängs av.

T
onfisk Cheddar Toast

Sandwich Brödrost från Tristar demonstrerar också en fantastisk förmåga att rosta den krispigaste tonfisksmörgås, som innebär:

– 1 liten tonfisk, dränerad

– 6 till 8 skivor Cheddarost

– 2 skivor vitt bröd

Metod

– Innan du gör någonting, skär du en skiva bröd.

– Lägg sedan halva byttan (eller mindre) tonfisk på brödet och täck tonfisken med 3 eller 4 skivor ost. Rosta tills osten har smält.

– Ta av brödet, tillsätt resten av tonfisken och ost ovanpå, som du gjorde tidigare. Smält osten igen. Tillsätt det resterande bröd (icke-rostade) och rosta tills det är gyllent.

– Hela smörgås beredningen tar cirka 8 minuter.

O
st på Toast

Vårt favorit bröd med ost tar ingen tid att förbereda och så får du en fantastisk middag. Till detta recept behöver du bara:

-2 skivor vitt eller grovt bröd

-4 skivor Cheddar

Metod

– Rosta brödet i Sandwich Brödrost från Tristar.

– Lägg på osten och rosta till osten smälter.

– Eventuellt, kombinera med ett glas av din favoritjuice.

 

Ost och purjolök Toast

Här är ett enkelt recept på surdegssmörgåsar som är bäst att servera tillsammans med en sallad. Ingredienserna som behövs till 2 smörgåsar är:

– 4 skivor surdegsbröd

– 50 g smör, rumstemperatur

– 3 små purjolök, endast den vita delen, julienned

– 90 g Cheddarost, riven

– 4 skivor fasta tomater

– 2 msk majonnäs

Metod

– Smörj jämnt den ena sidan av varje skiva bröd.

– Täck med purjolök, hälften av osten, tomatskivor, sedan det resterande ost. Sprid mayonnaisen ut på de återstående två brödskivorna; ta brödet och lägg det med majonnäs sidan nedåt ovanpå smörgåsen.

– Skär varje smörgås i halva och rosta tills den gulbruna färgen är uppnådd.

– Förberedelsen och tillagningstiden tar cirka 20 minuter.

H
awaiian toast

Något nytt och spännande som ger en unik tropisk touch till din måltid. Ett snabbt och enkelt recept för hela familjen (till 4 smörgåsar) innehåller följande ingredienser:

– 3 msk smör eller margarin, mjukad

– 8 skivor bröd

– 4 skivor ost

– 8 skivor tunt skivad kokt skinka

– En liten ananas, dränerad och finhackad

Metod

– Smörj den ena sidan av varje skiva bröd.

– Täck varje bit med en skiva ost, två skivor skinka och ca 2 matskedar av den hackade ananasen.

-Ta de övriga skivorna bröd och lägg dom ovanpå dom och rosta bröden i vår favorit Brödrost från Tristar. När botten av smörgåsen är gyllenbrun, vänd smörgåsar och rosta tills den är gyllene på andra sidan.

K
alkon och Cheddar Toast

En underbar kombination av de mest näringsrika ingredienser som slutligen resulterar i ett perfekt mellanmål, när som helst på dagen. Ingredienser som krävs (till 2 smörgåsar):

– 2 msk majonnäs

– 1 matsked salsa

– 1 vårlök, hackad

– 4 skivor surdegsbröd

– 120 g skivad kalkon

– 2 skivor cheddarost

– 30 g smör

Metod

– Börja med att blanda majonnäs, salsa och vårlök i en liten skål. Smörj den rörda majonnäsen jämnt på varje brödskiva. Lägg ost och kalkon på 2 skivor bröd.

– Sprid hälften av smöret på det återstående brödet och lägg dom ovanpå dom 2 andra bröden, det gör att du får 2 smörgåsar, men om du skär dom i halvor, får du 4 smörgåsar.

– Rosta smörgåsarna i smör, tills de är lätta rostade. Tillsätt resten av smöret och rosta tills osten smälter och brödet är gyllene.

Ä
ppel, ost och Branston Pickle på Toast

Lätt. Utsökt. Enkel. Något som vår Sandwich Brödrost kan hantera ganska bra.

Ingredienser:

– Skalade tunna skivade äpplen, efter smak

– 2 skivor rostat bröd

– 1 till 2 skivor ost

– Branston Pickle (föredrager småbitar), efter smak

Metod

– Lägg en mängd skivade äpplen på en skiva bröd.

– Lägg ost ovanpå och om osten täcker brödet helt, är det mindre chans att den blir bränd runt kanterna.

– Lägg några skedar av Branston-pickle ovanpå. Till sist tar du resten av brödet och lägger ovanpå, skär varje smörgås i halva och rosta dom i Sandwich Brödrosten.

 

Tasty Toast

Prova den himmelska blandningen av ost och skinka, som innehåller bara några få ingredienser (till en smörgås):

– 2 skivor bröd

– 1 till 2 teskedar majonnäs

– Gratinerad ost

– 1 till 2 skivor skinka

– Skivad lök

Metod

– Sprid mayonnaisen över hela brödskivan.

– Lägg den önskade mängden ost på brödet.

– Lägg till lite lök.

– Lägg till lite skinka (och lite mer majonnäs).

– Ta det andra brödet och lägg det ovanpå, skär i halv och rosta det.

O
st på Toast på en annan nivå

Ta den enklaste smörgås -upplevelsen till en annan nivå och njut den tillfredsställande smak, som kombinerar följande ingredienser:

– 1 skiva bröd

– 1 handful riven mogen Cheddarost

-1 msk hackad lök

-1 msk majonnäs

Metod

– Rosta brödskivan

– Placera osten och tillsätt löken.

– Blanda med majonnäs.

– Sprid en stor mängd cheddarost på det rostade brödet.

 

Ham Pear och Mozzarella Toast

Mozzarella – ett kraftverk av proteiner. Denna ultramoderna smörgås är alltid ett bra val för att öka muskelstyrkan och öka energin. Till två smörgåsar, kommer du att behöva:

– 4 skivor bröd

– 1 matsked senap

– 6 skivor skinka

– 1 päron, skalade och tunt skivad

– 2 streck markerad svartpeppar

– 115 g riven mozzarella ost

– 1 matsked ljus margarin

Metod

– Täck 2 skivor bröd med senap. Lägg 3 skivor skinka på varje, halvdelen av päron skivorna, lite peppar, lite margarin och 57,5 g av mozzarellaosten. Lägg det återstående bröd ovanpå.

– Skär smörgåsarna i halva och rosta dem tills osten smälter och brödet blir gyllene.

När du har smakat smörgåsar tillreda på Sandwich Brödrosten fra Tristar, kommer du att stoppa din sökan efter en annan sandwich brödrost. Den aroma det skapar ger upphöjda känslor av tillfredsställelse varje gång. Denna brödrost tillreder brödet i halva, vilket gör dem ännu mer tilltalande och ganska lätta att betjäna, samtidigt med att den rostar bröden perfekt. Hemlagade rostade smörgåsar innebär mindre kaloriintag, minskar behovet av olja och är i allmänhet väsentligt hälsosammare. Vänta inte längre, men anskaffa dig redan nu din egen Sandwich Brödrost!

Hälsningar från Bilablau.