Tabac Original är ett stort internationellt märke inom dofter och stylingprodukter. Tabac blev bildat i 1959 och blev med tiden en av de mest framstående varumärken vars experter har gjort sitt yttersta för att producera de bästa produkterna till alla män. Tabac skapades av Mäurer & Wirtz, en tysk tillverkare av vårdsprodukter och parfymer. Detta marknadsledande varumärke har producerat schampo, rakprodukter, vård produkter och dofter.

Den uppseendeväckande originella doften av Tabac innehåller kryddiga anteckningar som blandas med doften av exotiska skogar och blommiga dofter. Spåren av bergamott, neroli, lavendel, samt tobak, vanilj och mossa har funnits i alla Tabac produkter. Det är deras signatur aroma som de är mycket kända för. Denna synergi speglar en ren maskulinitet som män söker; Tabac Original doft är inbegreppet av sensualitet.

Till deras 55-årsjubileum lanserade Mäurer & Wirtz ett nytt flask utseende. Men tanken var inte att de ville gå bort från deras traditioner men i stället att introducera nya, moderna detaljer. Därför behöll flaskan sin enkla, men ändamålsenliga form och förändringarna uppenbarades i form av en ny logotyp och en ny matt finish. Den viktigaste aspekten som förblev konsekvent och oförändrad är dess autentiska komposition vars karaktär förtjänar de högsta anmärkningarna.

När allt kommer till allt utstrålar doften en originalitet som känns på den personen som bär den. Tabac doften finns som eau de toilette, eau de cologne, raknings såpa, duschgel, hårvax aftershave och deodorant.

Oerhört bekväm rakning

Tabac-original doften har så många fantastiska egenskaper men man måste heller inte glömma de andra Tabac produkterna. Tabac Shave Cream eller Rak Skum ger också en skön rakning.

Tabac har också många fantastiska pre-shave lotions som på ett adekvat sätt förbereder huden för rakning. Tabac Raknings Tvål är ett klassisk produkt som verkligen tar dig tillbaka till en gammaldags raknings metod. Den gör dig helt redo för rakbladet och underlättar en nära rakning och vårdar dig med den berömda Tabac-doften kompletterad med tonerna av petitkorn, kamomill, ek och ambergris.

Även stylister som har den medfödda känslan för att upptäcka produkter av hög kvalitet, förlitar sig på Tabac Shaving Cream eller Shaving Foam, vars lyxiga konsistens är helt perfekt. Dessa naturliga, glycerin-infuserade smörjmedel bidrar vård av även den känsligaste hudtyperna.

På samma sätt ger Tabac Pre-Electric Shave huden vård, vilket möjliggör en jämn rakning och enkel glidning av rakhyvel. Trots att denna fantastiska behandling ger en skön rakning måste man komma ihåg att behandla huden efter rakning.

After shave

För att undvika hudirritation måste man använda Tabac after shave, som är känt för att ge fukt och vård. Dessutom kan dessa lotioner hålla porerna raffinerade, fräscha och tonade och bekämpa bakterier. Tabac After Shave Lotion eller After Shave-balsam ger dig en mycket trevlig rakning.

Ger en effektiv personlig vård

När det gäller frågor om kroppens renhet och personlig hygien, är Tabac mest populär bland många miljoner kunder. Som en kraftfull motgift mot bakterier oren hud kan du utnyttja använda Tabac Original Luxury Soap Bar och gradvis sprida en förförisk manlig doft över hela din kropp. De mjuka, men ändå effektiva egenskaperna hos detta fantastiska produkt är perfekt för alla män. Efter den gudomliga dusch upplevelsen är den rimliga uppföljning produkten en deodorant. Tabac deo spray vill vara perfekt med dess massiva popularitet. Efter att ha gått igenom många dermatologiska tester, ger denna elementära grooming-hjälp både vård och skön doft. Noggrann vård, effektivt skydd, frånvaron av vita märken och lång hållbarhet är vad du får från den här produkten. Den finns också som Deo Stick och Roll-On.

Tabac har skapat några underbara hårprodukter som vårdar håret. Tabac Hair Lotion Oil, till exempel, ger extraordinära fördelar för både hår och hårbotten. Den innehåller koffein och panthenol och återupplivar håret när det verkligen skriker om hjälp.

Tabac Original doften kommer utan tvekan att påverka hela ditt humör och förvåna med sin minnesvärda karaktär som utstrålar maskulinitet. På samma sätt kan Tabac hjälpa med att skapa en skön rakning med en välkänd doft bestående av blommiga anteckningar, kryddiga accenter och exotiska skogar. Så om du är på jakt efter den optimala produkten som ger dig den vård som en sann gentleman förtjänar, är Tabac perfekt för dig!

Hälsningar från Bilablau.