De gamla kulturerna i medelhavet och de asiatiska kulturerna är kända för deras många skönhetsrutiner som gav ett vackert och vårdat hår. Därför har Orofluido experter valt att följa de gamla traditioner som har fungerat i många århundraden. Bortsett från de ingredienser som kommer från Medelhavet, innehåller Orofluidos produkter mirakulösa örter och växter från Amazonas regnskog. Genom åren har de använts i eteriska oljor som vårdar alla hårtyper och ger dem en gudomlig glans.

En effektiv blandning av oljor

Argan Oil kallas ”flytande guld” och användes av berber-kvinnor i Marocko. Som är kända för deras stora skönhet. När denna oljan först kom till Europa, var den bara till för de rika, eftersom det var mycket dyrt, men idag är det tillgängligt för oss alla.

Cyperusolja, var Cleopatras favorit skönhetsbehandling. Hennes stora skönhet är fortfarande allmänt känt idag. Tack vare effekterna av den här magiska oljan var hennes hår fantastisk vackert. Detta gjorde henne till en otroligt vacker egyptisk drottning.

Linolja, som användes av hebréerna, egyptierna och fenicierna, är ett tecken på lyx. Denna helande olja innehåller rikligt med antioxidanter, vitaminer och massor av andra ingredienser som ger et glänsande och friskt hår.

Murumurusmör, som brukar kallas ”vegetabilisk silikon” kommer från frön från en palm som växer i Amazonas regnskog. Denna olja innehåller omega 3, 6, och 9-fettsyror, proteiner och vitaminer som ger håret glans och fyllighet.

Acai bär är en välbevarad hemlighet från Amazonas stammarna. Hemligheten har gått vidare från generation till generation och så småningom vidare till Orofluido. De förhindrar håravfall och förbättrar blodflödet.

Risolja, Tsubaki och bambuextrakt är asiatiska ingredienser som ger näring, fukt och reparerar skadat och slitet hår. Orofluidos produkter har visat att det inte är möjligt att få hälsosamt hår. Schampo, balsam, masker, spray, mousse, färger och andra hårvårdsbehandlingar från detta märke, får din skönhet att blomstra.

Orofluido Shine Shampoo har blivit otroligt populär på grund av dess terapeutiska och vårdande egenskaper.

Om ditt hår är slitet, torrt eller för fet, behöver du inte vara förtvivlad.

Detta schampo ger dig mycket näring, regenererar torrt hår och ger fukt och glans.

Orofluido Shine Schampo ger ditt hår ökad hållbarhet, flexibilitet och glans.

Orofluido producerar också fantastiska färger med UVA / UVB som skyddar och har utsökta färgtoner. Orofluido balsam ger samma omsorg och skydd mot yttre skador, volym och en förtrollande doft som kombinerar vanilj och bärnsten. Huvudingredienserna är tsubisk olja, bambu, risolja och majsstärkelse, vilket ger håret styrka och hälsa.

Ge alltid dig själv den bästa hårbehandlingen. Orofluido Original Elixir vårdar ditt hår och ger det en överlägsen kraft och lindrar hår strängarna. UVA / UVB-filter håller allt under kontroll medan de tre kända oljorna ger fukt.

”Liquid Gold”-företaget har skapat många magiska produkter som kan hjälpa dig med att ta hand om ditt hår och tillgodose dina behov. Orofluido Amazonia Mask ger håret fukt, glans och vitalitet. Med hjälp av sina fyra huvudingredienser (keratin, murumurusmör, acai extrakt och Sacha-InChI olja) och en fascinerande doft av bär och söta nötter, ger det håret en fantastisk vård. När du doftar denna fantastiska doft känns det som om du är i den förtrollande Amazonas regnskog.

När håret är trött, sliten eller oljig det är dags för en grundlig vård från Orofluido som kan återställa ditt hår hälsa med dess fantastiska oljor.

Orofluido Curly Mousse Strong Hold vårdar håret och ger termiskt skydd, definition och kontroll. Du kan enkelt ta bort denna produkt från håret med en pensel.

Glamorösa hårfärger

Dessutom har Orofluido skapat några fantastiska hårfärger som ser väldigt naturliga ut. Orofluido permanent färg innehåller rikliga mängder värdefulla oljor som ger styrka, volym och spektakulär glans. Orofluido Primer Cream är också ett produkt som har en rik struktur och dess innehåll av naturliga oljor vårdar hårbotten.

Experterna hos Orofluido har lyckats upptäcka och utvälja värdefulla oljor från Amazonas regnskog och oljor som användes i forntida civilisationer i östra Asien och Medelhavsområdet och använda dem i deras fantastiska produkter. Växterna, frukterna och blommorna från dessa regioner är också nyckeln till en frisk kropp. Ovanstående oljor som länge har varit en del av ingredienserna i Orofluidos produkter, ger håret förtrollande dofter, stora mängder av vitaminer, bekämpar torrt hår och ger håret en härlig glans. Orofluidos ger ditt hår ultimativ lyx och ger dig en skön känsla.

Hälsningar från Bilablau.