DKNY products on bilablau

Donna Karan är en drottning av amerikansk mode och har fått ett fantastiskt rykte och etablerat sig som en framgångsrik, mångsidig affärskvinna och innovatör som har skapat många produkter som dofter, underkläder, kroppsvårdsprodukter, saker till hemmet, herrkläder, barnkläder och ett omfattande sortimentet av föremål för kvinnor.

Som dotter till en modell utvecklade Donna Karan en tidig kärlek för mode som så småningom blev en djup, äkta kärlek. År 1984 skapades varumärket Donna Karan i New York, innan Donna Karen verkligen triumferade som en mästerlig designer för Anne Klein. Ändå ville hon gärna starta eget företag. Donna Karan riktade först och främst sina produkter mot ambitiösa, unga kvinnor, men hade också män i tankarna.

Parallellt med kläder och andra tillbehör hade hennes gudomliga dofter också framgång, särskilt de från DKNY-serien. Donna hade en stark förkärlek för allt relaterat till det urbana och inspirerades av ungdom New York-stil (Donna är själv född i NY).

Donna-licious

 

Be Delicious är en hyllning till livet och ungdomen. De övre anteckningarna är av violett löv, äpple, grapefrukt. Den centrala doften av lilja och ros ger också doften en skön känsla. Doften innehåller också sandelträ. ”Var Delicious” är en feminin doft, precis som Red Delicious, som förför med en doft av champagne, äpple, lychee, hallon, vanilj, bärnsten och muskus. Den ”Röda” versionen ger dig kvinnlig sensualitet och gör dig otroligt sensuell och attraktiv.

Donna Karen koncentrerade sig inte bara om Manhattan, NY-glamour och det goda livet. Tvärtom önskade hon sig något mer avkopplande. DKNY Delicious Delights Cool Swirl Eau de Toilette är en tropisk doft som framkallar ren njutning. Den doftar av jasmin, svartvinbär och ger dig fantastiska ögonblick.

Och vad verkar som en bra, naturlig kombination på varma sommardagar? En korg full av färsk frukt och glass, förstås. Även om den är något annorlunda, är DKNY Delicious Delights Fruity Rooty lika söt som sommarens allra första glass som innehåller björnbär, äpplen, läcker sorbet, och vanilj. Än en gång har vi en parfym som ger dig extrem komfort.

DKNY Donna Karan för kvinnor

Donna var en stark förespråkare för kvinnors rättigheter och deras aktiva deltagande inom alla områden av offentlig och privat domän. Detta är helt klart den främsta anledningen till att hon bestämde sig för att skapa Pure DKNY, i samarbete med CARE (humanitärt företag) i ett initiativ som skulle göra det möjligt för kvinnor i Uganda att utbilda sig, arbeta och finansiellt stödja sina familjer. Självförtroende och beslutsamhet är i själva verket något som karakteriserar en modern kvinna. Doftens viktigaste ingrediens är vanilj från Uganda. Doften innehåller också blomblad, lotus, bulgarsk ros, jasmin, freesia och orkidé . Den doftar också av bärnsten, sandelträ och vanilj.

Fokusera på det positiva

Under hela sin strålande karriär var det uppenbart att Donna tycket att kvinnors rättigheter var mycket viktiga och var ivrig att visa vad en kvinna faktiskt kan. Men framför allt visade hon alltid en passionerad kärlek för sin älskade födelseort, New York City. I New York var Donna lycklig och

Hon lärde att fokusera på det positiva, vilket man också kan känna i hennes dofter. DKNY Min NY är en hyllning till storstaden och alla möjligheter den erbjuder. Även flaskans form får dig at tänka på NY-skyskrapor, medan den övre hjärtformen symboliserar kärleken till New York. Doften innehåller hallon, peppar, egyptisk jasmin, vanilj, muskus, ambergris och patchouli.

Dofter för män

 

Donna Karen har också skapar dofter för män. DKNY Men är en pulserande och maskulin doft som symboliserar den moderna mannens dynamiska personlighet. Dofterna av mandarin och lönn ger dig inre energi, vilket gör dig redo för dagliga utmaningar.

Det kan tydligt ses att Donna har fått inspiration från New Yorks äventyrliga anda, stora frihet och fantastiska energi. Genom sina mode skapelser och dofter visar Donna Karen den stora entusiasm som en modern kvinna har. DNKY visar kvinnors fulla potential och hyllor samtidig som alla älskar. Och som Donna sa en gång: 

”Allt jag gör är en har hjärta, kropp och själ.”

Hälsningar från Bilablau.